Σαλάτα με φασόλια και καλαμπόκι

Συστατικά:

Καλαμπόκι βραστό – 200 g
Κόκκινα φασόλια βρασμένα – 200 g
Τυρί κιτρινο – 50 g
Σκελίδα σκόρδο
Σπιτικά κρουτόν – για γεύση

Για dressing:
Ξινή κρέμα / φυσικό γιαούρτι – 3 κουταλιές της σούπας

Μαγείρεμα:

1. Τρίβουμε το τυρί στον χοντρό τρίφτη. Ψιλοκόψτε το σκόρδο.
2. Κόψτε το ψωμί σε μικρά κομμάτια, τηγανίστε σε ένα τηγάνι.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε ριχνουμε ξινη κρέμα ή γιαούρτι. Ετοιμη!

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΑυγοραβανή Μεσολογγίτικο!
Επόμενο άρθροΚεικ με σιμιγδάλι….είναι απλό και νόστιμο