Κάντε τις Πίτες ένα τέλειο ορεκτικό

Συστατικά:

• Πίτες για σουβλάκι (επιλέξτε στρογγυλές)
Ελαιόλαδο για να βουρτσίζετε τις πίτες και το ταψί
• Γλυκιά, καπνιστή ή καυτερή πάπρικα (ανάλογα με το γούστο σας)
• Φρέσκο ή αποξηραμένο δεντρολίβανο
• Αλάτι

Προετοιμασία:

Κόψτε τις στρογγυλές πίτες σε στικς όπως φαινεται στην φωτό.


Τοποθετήστε τις πίτες σε ένα καλά-λαδωμένο ταψί, αφήνοντας κάποιο κενό ανάμεσα τους έτσι ώστε να ψηθούν και οι πλευρές καλά.
Ραντίστε ελαφρά τα στικς με νερό (απλά τιναζετε τα χέρια σας πάνω από το
ταψί), βουρτσίστε τα με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με αλατι και με κάποια πάπρικα
(αν σας αρέσει η πικάντικη ή καυτερή).
Πασπαλίζουμε με λίγο δεντρολίβανο.
Ψήστε για 10 λεπτά στους 180 – 200C) .
Σερβίρονται ζεστά με τζατζίκι, ντοματίνια και αγγούρια, hummus, ταραμοσαλατα ή ότι άλλο
σας αρέσει.

Δείτε και μια καλή ταινία ή ένα αγώνα

 

 

Προηγούμενο άρθροΣκορδόψωμα με Φέτα
Επόμενο άρθροΈνα Γαλακτομπούρεκο όπως δε το έχετε ξαναφτιάξει