Συστατικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι (σε κύβους)
2 φρέσκα κρεμμύδια (κομμένα σε φέτες)
140 gr σπανάκι baby (περίπου ψιλοκομμένο)
1 κουταλιά της σούπας άνιθο (ψιλοκομμένο)
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι 
1 φλιτζάνι γάλα
3 αυγά
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1/2 φέτα φέτα (θρυμματισμένη)
1 φλιτζάνι κασέρι ή μοτσαρέλα (τριμμένη)

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι.
Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει περίπου 5-7 λεπτά.
Προσθέστε το πράσινο κρεμμύδι και το σπανάκι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι.
Βγάλτε από τη φωτιά και ανακατεύετε τον άνηθο και τον μαϊντανό και ρίξτε αλάτι και πιπέρι.
Ρίξτε το μίγμα σπανάκι σε ένα ρηχό ταψάκι κεραμικό ή πυρέξ (όχι μεγάλο).
Ανακατέψτε το γάλα, τα αυγά και το αλεύρι σε έναν βλεντερ και το ρίξτετο πάνω από το σπανάκι.
Πασπαλίστε με τη φέτα και τη μοτσαρέλα από πάνω.
Ψήνουμε σε ένα προθερμανθέντα φούρνο 180C μέχρι να φουσκωσούν και να χρυσίσουν από πάνω περίπου 20-30 λεπτά.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠιο τραγανές πατάτες δεν έχετε φάει
Επόμενο άρθροΜία απίθανη Συνταγή για ελαφρύ γλυκό Ψυγείου που θα την κάνετε συνέχεια !