ΥΛΙΚΑ:

10 πατατες ιδιου μεγεθους,

300 γραμμαρια κιμα αναμικτο( μοσχαρι,χοιρινο)

1 ξερο κρεμμυδι,

ψιλοκομμενο 2 σκελιδες σκορδο,

ψιλοκομμενο αλατι,

μαυροπιπερο,

1 κουταλια της σουπας πελτε,

3 κουταλιες ψιλοκομμενο μαιντανο,

3 κουταλιες της σουπας βουτυρο,

2 ποτηρια γαλα,

μισο ποτηρι αλευρι,

λιγο μοσχοκαρυδο,

1 κροκο αυγου+αλατι,

πιπερι!!!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΤΑΤΕΣ:Πλενουμε και σκουπιζουμε καλα της πατατες,της κοβουμε απο οποια μερια θελουμε και της τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι με το ανοιγμα να ακουμπαει στην λαδοκολα! Τις ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να τρυπιουνται με.το πηρουνι!Της βγαζουμε και της αφηνουμε να κρυωσουν και βγαζουμε την ψιχα τους!

ΚΙΜΑΣ:Βαζουμε στο τηγανι λιγο λαδι να ζεσταθει ριχνουμε το σκορδο με το κρεμμυδι και ανακατευουμε 3 λεπτα,προσθετουμε τον κιμα και τον αχνιζουμε τελος ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα ανακατευουμε 5 λεπτα ριχνουμε λιγο ζεστο νερο χαμηλωνουμε την φωτια και το αφηνουμε να.δεσει!!Το κατεβαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει!

Προσθετουμε μεσα μιση κουπα τριμμενο κασερι!!!

ΜΠΕΣΑΜΕΛ:Βαζουμε το βουτυρο στην κατσαρολα να.λιωσει,ριχνουμε το αλευρι το ανακατευουμε, και τελος το γαλα,αλατοπιπερο και κροκο ανακατευουμε μολις πηξει κατεβαζουμε !Οποτε

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:Βαζουμε στο ανοιγμα της καθε πατατας γεμιση κιμα, πανω ΜΠΕΣΑΜΕΛ και της τοποθετουμε στον φουρνο και της ψηνουμε!!!

Τ έ λ ε ι ε ς !!!

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμο δίχρωμο μπισκοτογλυκό τούρτα με ζαχαρούχο και merenda
Επόμενο άρθροΦυσικές θεραπείες των ηλιακών εγκαυμάτων…κάποιες δεν τις έχετε ξανακούσει