Υλικά
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. γάλα
200 γρ. γιαούρτι

 

Εκτέλεση
1. Βαζουμε σε κομματάκια την κουβερτούρα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και βάζουμε το μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει.

2. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα, να ενσωματωθεί στο γάλα και να γίνει το μείγμα ομογενές.
3. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ..είμαστε έτοιμοι.

Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για 2 ώρες πριν τη σερβίρουμε. Τόσο απλή, τόσο γευστική, τόσο φανταστική!

*Δίνουμε έξτρα γεύση, προαιρετικά, με ό,τι θέλουμε. Μπορείτε να αυξήσετε τα υλικά ανακατεύοντας στο μείγμα (μετά το βήμα 3) μπισκότα, ξηρούς καρπούς, ή ό,τι άλλο θέλετε!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTo Ικαριώτικο Φαγητό του Χειμώνα…Σουφικό
Επόμενο άρθροΣυνταγή για το πιο νόστιμο σοκολατένιο ρυζόγαλο