ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
450γρ  πατάτες baby, στη μέση κομμένες
1 κουταλιά της σούπας. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κγ. σκόνη σκόρδου
1 κγ.  καρυκεύματα για πατάτες (ότι βρείτε στην αγορά)
Αλάτι kosher
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λεμόνι σφήνα, για το σερβίρισμα
Φρεσκοκομμένο μαϊντανό, για γαρνιτούρα
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε πατάτες με λάδι, σκόνη σκόρδου, καρυκεύματα. Ακολουθήστε με το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετήστε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας και μαγειρέψτε στους 200° για 10 λεπτά. Ανακατέψτε το καλάθι και ανακατέψτε τις πατάτες και μαγειρέψτε μέχρις ότου οι πατάτες είναι χρυσαφένιες και τρυφερές, 8 έως 10 λεπτά περισσότερο.
Ρίξτε το χυμό λεμονιού πάνω από τις μαγειρεμένες πατάτες και γαρνίρετε με το μαϊντανό πριν το σερβίρετε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤσεβάπ…To καλύτερο Μπιφτέκι για Μπύρα
Επόμενο άρθροΟι τέλειοι αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες