Τυρομπουρέκια

Τα Τυρομπουρέκια με αυγά και τυρί (από έμπνευση της στιγμής και με υλικά που είχα σε μικρές ποσότητες προς διάθεση) έβγαλα πραγματικά κάτι πολύ νόστιμο.Εύχομαι σε όλους μια όμορφη και χαμογελαστή Παρασκευή! Φτιαξτε τα πιο νόστιμα τυρομπουρέκια με αυγά και τυρί 😋😋😋

Να πώς τα έφτιαξα:

1 πακ φύλλο κρουστας 400 γρ.
300 γρ τυρί φέτα
4 αυγά
1/2 φλιτζάνι γιαουρτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
Λάδι

Εκτέλεση

Χτυπάω τα αυγά, προσθέτω το τριμμένο τυρί, το γιαουρτι, τη σόδα και ανακατεύω.
Αλείφω κάθε φύλλο με λάδι, διπλώνω στη μέση, βάζω 3-4 κουταλιές της σούπας από τη γέμιση, διπλώνω λίγο στα πλαϊνά και τυλίγω σε μπουρεκι.
Έτσι προχωρώ με όλα τα φύλλα. Αραδιάζουμε σε ταψί σε χαρτί ψησίματος. Αφήνω λίγη από τη γέμιση από πριν και αλείφω τα μπουρεκάκια με ένα
πινέλο και πασπαλίζω με σουσαμι. Ανάβω το φούρνο στους 180° και, όταν ζεσταθεί, τα βάζω να ψηθούν για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν
καλά. Όσο είναι ακόμα ζεστά τα αλείφω με βουτυρο.

Καλή απόλαυση

H συνταγή είναι από το Феня Георгиева

Προηγούμενο άρθροΑφράτα μουστοκούλουρα
Επόμενο άρθροΜακαρόνια σέλινο με μπέικον και πιπεριές