Δείτε επίσης: Γεμιστές μελιτζάνες με κιμά γαλοπούλας | Ρολό κιμά γαλοπούλας με σάλτσα κρασιού

Φιλέτα γαλοπούλας στο φούρνο

Υλικά

700-800 g φιλέτα γαλοπούλας σε λεπτές φέτες 0,5εκ πάχος (ζητήστε από το χασάπη σας να σας το φιλετάρει)
150 γραμμάρια ζαμπόν φουαντρέ
150 g κίτρινο τυρί σε φέτες
150 γρ. τριμμένη φρυγανιά
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
3 αυγά
Μουσταρδα
Βούτυρο ή λάδι
2 κσ αλάτι

Εκτέλεση

Πάρτε ένα φιλέτο γαλοπούλα απλώστε από πάνω μία φέτα ζαμπόν βάλτε 2 φέτες τυρί και διπλώστε την γαλοπούλα να κλείσει σαν φάκελος.


Επαλείψτε όλα τα πακέτα γαλοπούλας με 1/2 κσ μουσταρδα από πάνω .


Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αυγά με λίγο αλάτι και βάλτε στην σειρά τα μπολ με το αλεύρι – αυγό – φρυγανιά.

Ξεκινήστε αλευρώστε το φιλέτο (όταν το γυρίσετε ανάποδα το φιλέτο στο αλεύρι (αλείψτε το και από την άλλη πλευρά με μουστάρδα.) στο αυγό και στην φρυγανιά.

Βάλτε προσεχτικά όλα τα πακέτα γαλοπούλας σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Βάλτε από πάνω μια κουταλιά βούτυρο ή λαδι και ψήστε στους 210 βαθμούς περισσότερο απο 5 λεπτά ενώ θα τα γυρίσετε κιόλας μέσα στο φούρνο να πάρουν ωραίο χρώμα.

Δείτε επίσης: Γεμιστές μελιτζάνες με κιμά γαλοπούλας | Ρολό κιμά γαλοπούλας με σάλτσα κρασιού

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο καλύτερο καταπληκτικό ρολό με Nutella και σοκολάτα
Επόμενο άρθροΣταφύλι…το γλυκό κουταλιού το καλοκαιριού