Ζαμπονοκασερόπιτα ‼️‼️

Υλικά:

1 πακέτο σφολιάτα
Τυρί γκούντα 650 γραμ. τριμμένο
Ζαμπόν η χοιρινή ωμοπλάτη 10-12 φέτες
1-2 πιπεριές μακρουλές ψιλοκομμένες
Κονκασέ
1 κρόκου αυγού, και λίγο σουσάμι.

Εκτέλεση:

Αφήνουμε την σφολιάτα σε θερμοκρασία δωματίου να ξεπαγώσει 2-3 ώρες.
Πέρνουμε το ένα φύλλο σφολιάτα το ανοίγουμε μεγαλύτερο λίγο από το ταψί,ρίχνουμε το κασέρι τριμμένο το μισό,το ζαμπόν ή χοιρινή ωμοπλάτη (ανάλογα τη θα βάλετε),πάνω σε κάθε φέτα ζαμπόν βάζουμε λίγο τριμμένη πιπεριά και λίγο κονκασέ και από πάνω ρίχνουμε και το υπόλοιπο κασέρι.
Ανοίγουμε το άλλο φύλλο σφολιάτα και το βάζουμε από πάνω.
Κλείνουμε καλά τις άκρες γύρω γύρω.
Χαράζουμε την ζαμπονοκασερόπιτα σε κομμάτια και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού.
(Χτυπάμε τον κρόκο με λίγο νερό).
Και ρίχνουμε και σουσάμι από πάνω.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά περίπου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!😍😍😍

Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη 

Προηγούμενο άρθροΠίτες με τυρί
Επόμενο άρθροNτομάτες με ρύζι είναι μια κλασική συνταγή