Συστατικά

Φύλλα κρούστας 
Φέτα
1 αυγό 
75 ml ανθρακούχο νερό 
50 ml γάλα 
50 ml σπορέλαιο 
½ κουταλάκι μπέικιν 
Μέλι
Σουσάμι

Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε την σόδα με το σπορέλαιο, το γάλα, το αυγό και το μπέικιν.
  2. Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και τα αλείφουμε με το μείγμα.
  3. Τα χωρίζουμε στην μέση και στην μία άκρη τοποθετούμε ένα κομμάτι Φέτα.
  4. Τυλίγουμε σε φακελάκι και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Αλείφουμε με το μείγμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι.
Προηγούμενο άρθροΤιραμισού με baileys…ένα εντυπωσιακό και εύκολο γλυκό
Επόμενο άρθροΕτσι γίνονται αφράτοι οι κολοκυθοκεφτέδες