Χοχλιοί με πατάτες και μάραθο

Υλικά:

1 κιλό κοχλίους, καθαρισμένους
500 γραμμάρια πατάτες, κομμένες 
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μάραθο, ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι, για να γευστούν

Οδηγίες:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι στην κατσαρόλα και σοτάρετέ τα μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε τις πατάτες στην κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε το κρασί και ανακατέψτε ξανά.
Προσθέστε τους κοχλίους και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση.
Προσθέστε το μάραθο και ανακατέψτε ξανά.

Καλύψτε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και οι κοχλίες να ανοίξουν.
Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε το φαγητό να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πριν το σερβίρετε.
Σερβίρετε τους κοχλίους με πατάτες και μάραθο σε βαθιά πιάτα και απολαύστε το πιάτο σας.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΠανεύκολο σάμαλι νηστίσιμο
Επόμενο άρθροΚουλουράκια με πορτοκάλι