Ελαφρύ γλυκάκι με φράουλες και κρέμα! 

Υλικά:

* 2 1/2 μικρές συσκευασίες σαβαγιαρ
* 500 ml κρέμα γάλακτος
* 2 κσ κακάο
* φρέσκες φράουλες
* 4 κσ μέλι
* λίγο ρούμι ή εσάνς
* σταγόνες σοκολάτας για διακόσμηση.

Και ετοιμάζω:

Σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας έλιωσα το μέλι και πρόσθεσα νερό να βράσει. Πρόσθεσα και λίγο ρούμι στο τέλος.
Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με ένα μίξερ, στη συνέχεια τη χωρίζω στα δύο και στη μία προσθέτω κακάο για να χρωματιστεί.
Αρχίζω να λιώνω τα μπισκότα στο μείγμα του μελιού και τα αραδιάζω σε ταψί με αποσπώμενο δαχτυλίδι. Απλώνω την κρέμα κακάο
πάνω από την πρώτη σειρά, μετά στρώνω φράουλες σε φέτες και στρώνω άλλη μια σειρά μπισκότα. Βάζω τη λευκή κρέμα σαν από πάνω, διακοσμώ
με φράουλες και σταγόνες σοκολάτας. Το κέικ αφήνεται όλη τη νύχτα στο ψυγείο να σφίξει 😉

Καλή Απόλαυση!

ΠΗΓΗИзпитаните рецепти на Марчето
Προηγούμενο άρθροΤρίγωνα Πανοράματος Ονειρικά
Επόμενο άρθροΠορτοκαλόπιτα με κρέμα τυριού