Κεφτέδες με ανάμεικτο κιμά

Υλικά:

500 γρ κιμάς κοτόπουλου
300 γρ. κιμας χοιρινός 
1 αυγό + 1 κρόκος αυγού
1 μεγάλο κρεμμύδι
3,4 σκελίδες σκόρδο
2 φέτες χοντροκομμένο ψωμί
150 ml γάλα
Αλάτι και πιπέρι αλεσμένη για γεύση.
100 ml λάδι για να τα τηγανίσουμε.

Εκτέλεση

Σ ενα μπολακι βάζουμε το ψωμί και το κόβουμε σε μπουκιές και ριχνουμε το γάλα να μουλιάσουν. Τρίβουμε το κρεμμύδι στο τριφτη
Μεσα σε ένα μπολ που εχουμε τους 2 κιμάδες ρίχνουμε το κρεμμυδι στυμένο, το σκόρδο λιωμένο, πιπέρι και αλατι, αυγο και τον κρόκο και ζυμώνουμε λίγο. Μετα προσθέτουμε και το ψωμί αφου το στύψουμε και ζυμώνουμε πολυ καλα.

Σε ένα τηγάνι ριχνουμε 2-3 κσ λάδι να ζεσταθει και και ξεκινάμε πλαθουμε του κεφτεδες και τους τηγανίζουμε και τους βγαζουμε σε ένα πιατο.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 100 γρ νερό και βάζετε μεσα τους κεφτεδες

και τους βάζετε σε μετρια φωτια με καπακι απο πάνω για 5-7 λεπτά.

Θα γίνουν οι πιο αφράτοι

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΧοιρινή τηγανιά με πράσο…Μία εύκολη συνταγή που θα σας μαγέψει από την γεύση της
Επόμενο άρθροΜανιταροπιτάκια με ζύμη απο τυρί κρέμα