Κουλουράκια σφολιάτας με ζαμπον & τυρι
Υλικα
1 φυλλο σφολιάτα
150 γρμ ζαμπόν ψιλοκομμένο
150 γρμ γκούντα τριμμένο
Εκτέλεση
Στη σφολιάτα βάζουμε το τυρί το ζαμπόν σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί κ το πατάμε με το πλαστή
Το διπλώνουμε στη μέση κ βάζουμε το υπόλοιπο τυρί κ το πατάμε πάλι με το πλαστη
Το κόβουμε σε λουρίδες τις στρίβουμε σε στρογγυλό σχήμα
Ψήνουμε 180 μέχρι να πάρουν χρωμα
Καλή Απόλαυση
ΠΗΓΗ: Χριστινα Καλογιαννη