Κουλουράκια σφολιάτας με ζαμπον & τυρι

Υλικα

1 φυλλο σφολιάτα
150 γρμ ζαμπόν ψιλοκομμένο
150 γρμ γκούντα τριμμένο

Εκτέλεση

Στη σφολιάτα βάζουμε το τυρί το ζαμπόν σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί κ το πατάμε με το πλαστή
Το διπλώνουμε στη μέση κ βάζουμε το υπόλοιπο τυρί κ το πατάμε πάλι με το πλαστη
Το κόβουμε σε λουρίδες τις στρίβουμε σε στρογγυλό σχήμα

Κουλουράκια σφολιάτας με ζαμπον & τυρι
Ψήνουμε 180 μέχρι να πάρουν χρωμα

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Χριστινα Καλογιαννη

Προηγούμενο άρθροΚλασικό Τιραμισού
Επόμενο άρθροΨαροκεφτέδες σε σάλτσα ντομάτας