Δείτε Επίσης: Μεθυσμένα Χοιρινά Πικάντικα Παϊδάκια στον Φούρνο…| Χοιρινό Κοκκινιστό με ρύζι
Συστατικά
4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκκαλο
1 μεγάλο κρεμμύδι
4 μεσαίες πατάτες
2 ποτήρια μπύρας
ελαιόλαδο
δάφνη
θυμάρι
ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα γεμάτη μέχρι την μέση με αλατισμένο νερό βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα μέχρι να είναι μαλακές στο πιρούνι. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και τις πατάτες σε χοντρές φέτες με την φλούδα.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε ένα βαθύ τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να γυαλίσει και από πάνω βάζουμε τις χοιρινές μπριζόλες.
Τις γυρίζουμε να ανακατευτούν με το κρεμμύδι και να πάρουν όλα τα αρώματα του κρεμμυδιού. Μόλις έχουν πάρει καφέ χρώμα και από τις πλευρές ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι όλη την μπύρα και αφήνουμε να βράσει.
Στην συνέχεια απλώνουμε από πάνω τις πατάτες , την δάφνη την ρίγανη και το θυμάρι και σκεπάζουμε το τηγάνι.
Αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να μελώσουν όλα τα υγρά και να ψηθεί το κρέας
Δείτε Επίσης: Μεθυσμένα Χοιρινά Πικάντικα Παϊδάκια στον Φούρνο…| Χοιρινό Κοκκινιστό με ρύζι
Καλή Όρεξη