Μπατζίνα

Υλικά

4 κολοκυθάκια,
3/4 ποτηριού γάλα,
2 ποτήρια αλεύρι και κάτι,
1/3 ποτηριού ελαιόλαδο,
1 μπεικιν παουντερ,
2 αυγα,
πιπέρι, αλάτι,
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα

Εκτέλεση

Tρίβουμε τα κολοκυθάκια τα αλατιζουμε και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.. Τα στύβουμε καλά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί προσθέτουμε το κολοκύθι και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά..(θέλουμε να γίνει ένας σφιχτός πηχτός χυλός) απλώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 40-50λεπτα στους 180-200C…

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Irini Baxevani

Προηγούμενο άρθροΚριθαράκι Pizza
Επόμενο άρθροΚορνεδάκια με κρέμα Patisiere