Υλικά

1 μελιτζάνα
Μισή κόκκινη  πιπεριά
Μισό κρεμμύδι
2 αυγά
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
αλατοπίπερο
λάδι

Για τη σάλτσα:
3-4 κ.σ γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού πικάντικη σάλτσα

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κυβάκια.Τα τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ τα αλατίζουμε και προσθέτουμε κρύο νερό μέχρι να τα σκεπάσει.Αφήνουμε για 10-15 λεπτά.
Κόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά επίσης σε κυβάκια.
Στραγγίζουμε τις μελιτζάνες και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να φύγουν τα περιττά υγρά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε τις μελιτζάνες.Τις σωτάρουμε για 5-7 λεπτά.
Προσθέτουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι και σωτάρουμε όλα μαζί για άλλα 7-8 λεπτά.
Αφαιρούμε απ τη φωτιά.Σ ένα άλλο μπολ σπάμε τ αυγά τα χτυπάμε με το σύρμα και στη συνέχεια προσθέτουμε τ αλεύρι.Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε μέσα τις μελιτζάνες και ανακατεύουμε.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί παίρνουμε κουταλιά κουταλιά απ το μείγμα μας και τηγανίζουμε και απ τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το περιττό λάδι.
Ανακατεύουμε σ’ ένα μπολάκι τα υλικά της σάλτσας και σερβίρουμε!!!!!

Καλή σας απόλαυση!!!!