Παγωτό σάντουιτς

Αν αγαπάτε τα μπισκότα όσο αγαπάτε και το παγωτό, αυτή η συνταγή για Παγωτό σάντουιτς είναι για εσάς! Σούπερ εύκολο να φτιαχτεί με λίγα υλικά, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

1 φυτική σαντιγί μόρφατ,ή ερμόλ(να είναι κρύα στο ψυγείο)
1 γάλα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1 φακελάκι σοκολάτα σε νιφάδες ή σταγόνες σοκολάτας.

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τάπερ που χωράει στην κατάψυξη μας στρώνουμε τα πτι μπερ από κάτω ανάποδα.
Με το μίξερ χτυπάμε την μόρφατ μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ σιγά σιγά εγώ έβαλα και νιφάδες σοκολάτας,μπορείτε να προσθέσετε και σταγόνες σοκολάτας ό,τι σας αρέσει,αδειάζετε το μείγμα στο τάπερ και από πάνω ξαναβάζετε μπισκότα.
Το βάζετε στην κατάψυξη για 8 ώρες και κόβετε όπως είναι το μπισκότο σε κομμάτια και απολαμβάνετε!!
Εμένα μου βγήκαν 23 κομμάτια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!😍😍😍

H Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Πίτα παγωτού με καράμελα

Πίτα παγωτού με καράμελα

Συστατικά

1 3/4 φλιτζάνι τρίμμα μπισκότου (π.χ. γκοφρέτα σοκολάτας / τρίμμα Oreo)
1/4 φλιτζάνι + 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
1 φλιτζάνι σάλτσα καραμέλας (περισσότερη ή λιγότερη) **
8 μεγάλες μεζούρες παγωτό σοκολάτα

Οδηγίες

Ανακατεύουμε μαζί τα ψίχουλα μπισκότου και το λιωμένο βούτυρο, αλείφουμε και ισιώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί για τάρτα 20 εκ .
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Ενώ η κρούστα είναι στην κατάψυξη, φτιάξτε μπαλες παγωτού, και βάλτε τες σε ένα ταψάκι με μια λαδόκολλα στρωμένο που θα το βάλετε για τουλάχιστον 20 λεπτά στην καταψύξη.
Αφαιρέστε την κρούστα των μπισκότων από την κατάψυξη, ρίξτε αρκετή σάλτσα καραμέλας για να γίνει μια λεπτή στρώση, προσθέστε κατεψυγμένες έτοιμες μπάλες παγωτού, περιχύστε με περισσότερη καραμέλα.

Σερβίρετε αμέσως. Καλή Απόλαυση!

ΠΗΓΗ: https://anitalianinmykitchen.com/

Δείτε πως θα φτιάξετε παγωτό σοκολάτα

Παγωτό σοκολάτας με βελούδινη γεύση

** Για τη σάλτσα καραμέλας

1 ποτήρι νερό
1 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ
Μισό ποτήρι ζάχαρη
Μισό ποτήρι νερό

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό και μία κουταλιά κορνφλάουρ και ανακατεύουμε και
αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε την ζάχαρη να λιώσει σε καραμέλα και προσθέτουμε μισο ποτήρι νερό μέχρι να πάρουμε μια υγρή καραμέλα.
Μετα προσθέτουμε και το διαλυμένο στο νερό κορν φλαουρ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει
μία πηχτεί καραμέλα

Προηγούμενο άρθροΠικάντικες μελιτζάνες στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΕκμέκ κανταΐφι με βανιλένια κρέμα