Υλικά:

Αλεύρι 200 g
Γιαούρτι 200 g
τριμμένο τυρί γκουντα 200 γρ.
ασπράδι αυγού 1 τεμ.
200 γρ σπόροι για πασπάλισμα

Προετοιμασία:

Τρίψτε το τυρί. Κοσκινίστε το αλεύρι.
Προσθέστε το τυρί στο αλεύρι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια το γιαουρτι και πάλι ανακατεύουμε, ζυμώνουμε τη ζύμη.
Σχηματίστε 8 ίσες μπάλες.
Βάλτε τα σε ένα ταψί, στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Αλείφουμε με ασπράδι αυγού και πασπαλίζουμε με σπόρους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστά.

ΠΗΓΗ