Τυρόπιτα με Κουρκούτι, Ντομάτα και Πιπεριά

Η Συνταγή είναι από κ. Artemis – “Οι Γεύσεις Της Νατάσας”

Υλικά:

1 λίτρο φρέσκο γάλα
4 αυγά μικρά
1/2 κιλό φέτα
400γρ φαρινα
1 ντομάτα (προαιρετικά)
1 πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
1 πιπεριά Φλωρίνης (προαιρετικά)
Ελάχιστη ρίγανη (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, ριχνουμε τα αυγά, αφού τα εχουμε χτυπήσει ελαφρά και έπειτα βάζουμε το γάλα, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε τη φαρινα και ξανα ανακατεύουμε πολύ καλά. Μη σας ανησυχήσει που θα είναι πολύ νερουλη γιατί έτσι πρέπει. (Εάν θέλετε να την κάνετε λεπτή τότε τη βάζετε σε αρκετά μεγάλο βουτυρωμενο ταψί.

Αν τη θέλετε χοντρή σε μικρότερο.) Αφού τη βάλουμε στο ταψί μπορούμε να αραδιασουμε πάνω λεπτες ροδελες ντομάτας, πιπεριές και ελάχιστη ρίγανη.

(Αν θέλετε αφαιρείτε κάποιο από αυτα τα υλικά ή μπορειτε και να την ψήσετε αν θέλετε σκέτη.) Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσει καλά.

Η Συνταγή είναι από κ. Artemis – “Οι Γεύσεις Της Νατάσας”

Προηγούμενο άρθροΓλυκιά και Πικάντικη Τονοσαλάτα
Επόμενο άρθροΚέικ Ροδάκινο….λιώνει στο στόμα