Υλικά

για την κρέμα σοκολάτα
1 λίτρο γάλα μισό νερό μισό ευαπορέ
1 σοκολάτα κουβερτούρα
8 κουταλιές της σούπα ζάχαρη
6 κ.σ κορν φλαουερ

για την σαντιγύ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
350ml κρύο γάλα
2 φακελάκια σαντιγί γιώτης

για τη βάση
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

Τρόπος παρασκευής

Σπάμε τα μπισκότα και τα απλώνουμε στο πυρέξ
Σε κατσαρόλα ζεσταίνω το γάλα την ζάχαρη και την σοκολάτα και μόλις ξεκινήσει να λιώνει σοκολάτα ρίχνω το conflower το διαλύω σε ένα φλιτζάνι
με νερό
Ρίχνω την κρέμα στα μπισκότα ανακατεύω να πάει παντού και αφήνω εκτός ψυγείου μέχρι να κρυώσει το πυρέξ

Χτυπάμε την σαντιγύ στο μίξερ όλα μαζί για 5 λεπτά
Απλώνουμε την σαντιγι πάνω από την κρέμα τρίβουμε λίγο σοκολάτα και έτοιμο για ψυγείο

H Συνταγη του Σεφ Χριστιανος και η εκτέλεση της συνταγής είναι της κας Constantina Athanasopoulou