Απλό Παντεσπάνι Λευκό

Υλικά

  • 300γρ αυγά χωρισμένα
  • 150γρ ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική
  • 150γρ αλεύρι γοχ

Εκτέλεση

Βήμα 1: Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους 

Βήμα 2: Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με την μισή  ζάχαρη σε μαρέγκα. 

Βήμα 3: Και τους κρόκους με την υπόλοιπη μισή ζάχαρη να αφρατέψουν. Στο  μίγμα αυτό προσθέτουμε την μαρέγκα απαλά στο χέρι.

Βήμα 4: Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά- σιγά και ανακατεύουμε απαλά με την μαρίζ. 

Βήμα 5: Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα της επιλογής μας και ψήνουμε στους 180 για 35’

ΠΗΓΗ: johnkaranikos.wordpress.com

Προηγούμενο άρθροΗ Τοματοκεφτέδες της Γιαγιάς
Επόμενο άρθροΚυπριακές Φλαούνες