Απλό Παντεσπάνι Λευκό
Υλικά
- 300γρ αυγά χωρισμένα
- 150γρ ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική
- 150γρ αλεύρι γοχ
Εκτέλεση
Βήμα 1: Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους
Βήμα 2: Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με την μισή ζάχαρη σε μαρέγκα.
Βήμα 3: Και τους κρόκους με την υπόλοιπη μισή ζάχαρη να αφρατέψουν. Στο μίγμα αυτό προσθέτουμε την μαρέγκα απαλά στο χέρι.
Βήμα 4: Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά- σιγά και ανακατεύουμε απαλά με την μαρίζ.
Βήμα 5: Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα της επιλογής μας και ψήνουμε στους 180 για 35’
ΠΗΓΗ: johnkaranikos.wordpress.com