Υλικά:

3 αρνίσια κεφαλάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
Λεμόνι
Αλατόνερο (προαιρετικά)
Ξίδι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Τα κεφαλάκια τα πλένω πολύ καλά,εγώ τα πήρα από τον κρεοπώλη μας.
Εάν όμως δεν είστε σίγουροι για την προέλευση τους καλό είναι αφού τα πλύνετε καλά να τα βάλετε σκεπασμένα με αλατόνερο και λίγο ξίδι
για κάνα δυο ώρες.Σε ταψί με λαδόκολλα βάζω τα κεφαλάκια,τα αλατοπιπερώνω καλά, ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο και 1 ποτήρι νερό.
Τα σκεπάζω με λαδόκολλα και κλείνω το ταψί καλά με αλουμινόχαρτο.Ψήνω στους 170 β.αέρα για 3 ώρες… Έγιναν λουκούμι…
τα καθάρισα και σερβίρω με ελαιόλαδο, 🍋 και μπόλικο πιπέρι

Η Συνταγή είναι της κας Ελινα Σκλαβου