Διαφήμιση

Γιατί η σάλτσα μήλου είναι τόσο δημοφιλής, ενώ η σάλτσα αχλαδιού δεν είναι ?
Αυτή την υπέροχη σάλτσα αχλαδιών, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για χοιρινό φιλέτο, για κοτόπουλο ή πάνω από τηγανίτες ή βάφλες..…και μαγέψτε τους φίλους σας!!

ΥΛΙΚΑ :
500 γρ. αχλάδια κομμένα κυβάκια (δεν χρειάζεται να τα καθαρίσετε)
30 γρ. ζάχαρη
1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Τοποθετείτε όλα υλικά σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε περίπου 500 ml νερό στο κάτω μέρος της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα αχλάδια, περίπου 20 λεπτά. Εάν στεγνώσει η σάλτσα πριν βράσουν τα αχλάδια, προσθέστε μερικές κουταλιές σούπας νερό μέχρι να πάρετε μια ωραία, πυκνή σάλτσα.
Αποθηκεύετε σε γυάλινο βάζο, στο ψυγείο, για περίπου 1 εβδομάδα.
Καλή απόλαυση!!

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση