Για τη σαλάτα:
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνια φρέσκο ή κατεψυγμένο (αποψυγμένα σε θερμοκρασία δωματίου) καλαμπόκι
2 φλιτζάνια μισά ντοματίνια
1 φλιτζάνι τυρί φέτα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
Αλατοπίπερο, ζάχαρη για την γεύση
Για το dressing:
1 κουταλιά φρεσκο ξύσμα Lime
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό lime
1 κουταλιά ξύδι από άσπρο κρασί
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σκόρδο (από περίπου 3 σκελίδες σκόρδο)
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, θερμαίνετε την 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε το καλαμπόκι και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει, 3-5 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Αφήστε να κρυώσει ελαφρά το καλαμπόκι και αφήστε το στην άκρη.
Χτυπήστε μαζί το ξύσμα λιμε, χυμό λιμε, ξύδι, 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τις ντομάτες, το τυρί, το κολιαντρο και το καλαμπόκι. Ρίξτε στη σαλάτα το dressing και αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη για την γεύση.
Καλή Απόλαυση