Επιδόρπιο κρέμα πουτίγκας!

Διαφήμιση

Ανεξάρτητα από την εποχή, στο σπίτι σε κάθε γεύμα τίθεται το ερώτημα: «Τι έχουμε για επιδόρπιο;». Όχι ότι έχουμε πάντα επιδόρπιο…
Και αναρωτήθηκα χθες το βράδυ … όλα τα σπίτια έχουν επιδόρπιο για μεσημεριανό ή βραδινό. Και γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι μετά βίας τα βγάζουν πέρα δε το πιστευω ότι εχουν…
Κάπως έτσι ξεκινάω την εβδομάδα λίγο φιλοσοφικά, αλλά γιατί όχι!
Το χθεσινοβραδινό γλυκό ήταν κάτι πολυ απλό, αλλά καλά που βρήκα μια ξεχασμενη κρέμα για να το φτιάξω πάντως 😊.

Υλικά

1 πακέτο Γιώτης Επιδόρπιο Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα
5 κ.σ. Καστανή ζάχαρη
500 ml. γάλα
Σταγόνες σοκολάτας, λευκή σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα – για διακόσμηση.

Εκτέλεση

Διαφήμιση

Και όπως λέει στις οδηγίες της συσκευασίας:

1. Το περιεχόμενο του πακέτου ανακατεύεται με ζάχαρη και 4 κ.σ. γάλα. Βράζουμε το υπόλοιπο γάλα.
2. Αποσύρουμε το βρασμένο γάλα από τη φωτιά και προσθέτουμε σε αυτό το έτοιμο μείγμα.
3. Το ξαναβάζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου ένα λεπτό, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα.
4. Η ζεστή πουτίγκα ρίχνεται σε φορμάκια, τα βάζετε σε κρύο νερό και αφήνεται να κρυώσει. Τα δικά μου είναι
σιλικόνης στο μέγεθος όπως στην εικόνα. Υπήρχαν 6 τεμ. του μεγέθους αυτού.
5. Η διακόσμηση είναι προαιρετική … και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η Μαρί έχει βάλει επιπλέον ‘gadgets’

Καλή εβδομάδα σε όλους!

ΠΗΓΗ: Изпитаните рецепти на Марчето

Διαφήμιση

Διαφήμιση