Η Συνταγή είναι του Dimitris Michailidis
Υλικά
60 γραμμάρια αλεύρι
1 μεσαίο αυγό
250gr φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, αυγό, φέτα τριμμένη και ανακατεύουμε με το χέρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει μία μπάλα
Στη συνέχεια σε ένα αντικολλητικό χαρτί βάζουμε το μείγμα και το τυλίγουμε και το πατάμε σιγά-σιγά με το χέρι να απλωθεί σε ένα παραλληλόγραμο
Μετα διπλώνουμε το χαρτί σε φάκελο ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για περίπου 15 λεπτά με το αντικολλητικό χαρτί και 5 λεπτά χωρίς το χαρτί.
Μπορούμε να ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά με ελάχιστο ελαιόλαδο και καπάκι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο μεριές
Καλή Απόλαυση