Σούπα με χοιρινό και λουκάνικα

Υλικά

Μοσχάρι ή Χοιρινό 350 γρ.
Καπνιστό λουκάνικο 250 γρ.
Ζαμπόν 250 γρ.
Λουκάνικα βραστα (τύπου φρανκφουρτης) 2 τεμ.
ελιές 100 γρ.
Αλάτι
Πρασινάδα γεύση
Λεμόνι για γεύση
Φυτικό λάδι 50 ml.
Αγγούρι τουρσί 
τοματοπολτός 50 γρ.
κρεμμύδι 2 τεμ.

Διαδικασία μαγειρέματος

βήμα 1 Βράζουμε ζωμό κρέατος από χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας, προσθέτοντας κάθε είδους ρίζες και καρυκεύματα κατά βούληση, ώστε να γίνει όσο πιο αρωματικό και πιο νόστιμο γίνεται.
βήμα 2 Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε στα τέταρτα των δαχτυλιδιών.
βήμα 3 Κόψτε τα αγουράκια τουρσι σε λωρίδες, ψιλοκόψτε όλα τα καπνιστά λουκάνικα και το ζαμπον με τον ίδιο τρόπο. Κόβουμε τα λουκάνικα τα βραστα σε φετουλες.

βήμα 4 Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει.
βήμα 5 Προσθέστε τα λουκάνικα στο κρεμμύδι, τηγανίστε τα όλα μαζί και στη συνέχεια προσθέστε τα αγγούρια τουρσι και επίσης τηγανίστε για άλλα 2 λεπτά.
βήμα 6 Στη συνέχεια, προσθέστε τον πελτέ ντομάτας στο τηγάνισμα και τηγανίστε τα όλα μαζί κάτω από το καπάκι για λίγα λεπτά ακόμα.

βήμα 7 Όταν βρασει το κρέας στο ζωμό, πρέπει να αφαιρεθεί και να ψιλοκοφτεί
βήμα 8 Στη συνέχεια, επαναφέρετε την σάλτσα με τα λουκάνικο στον ζωμό που βρασαμε το κρεας και, στη συνέχεια, προσθέστε το κρέας και τα λαχανικά σας στο
στην καταρολα με το ζωμο κι αυτα.
βήμα 9 Προσθέστε τις ελιές στο ζωμό.
βήμα 10 Αλατίζουμε τη σούπα και πιπέρι για γεύση.

βήμα 11 Αφήστε να βράσει, στη συνέχεια μαγειρέψτε τα όλα μαζί για μερικά λεπτά και αφήστε τη σούπα να βράσει κάτω από το καπάκι για 15 λεπτά, σβήστε τη φωτιά.
βήμα 12 Σερβίρετε σε μπολ σερβιρίσματος, πασπαλισμένο με ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, και λεμόνι.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΧατσαπούρι: Έρωτας με την πρώτη μπουκιά!
Επόμενο άρθροΤουλουμπάκια υπέροχα σιροπιασμενα