Συστατικά
3 κουταλιές σούπας βούτυρο, λιωμένο
3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό
½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια
⅓ φλιτζάνι + 1 κουταλιά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
⅛ κγ αλάτι 
¼ φλιτζάνι δάκρυ σοκολάτας γάλακτος

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς C. Βουτυρώστε ένα ταψάκι 15 εκ και αφήστε το στην άκρη.
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και τις δύο ζάχαρες. Ρίξτε και ανακατέψτε το αυγό και τη βανίλια μέχρι να συνδυαστούν καλά. Επίσης το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά. (Το μείγμα θα είναι όπως το μείγμα του κέικ). Τέλος ανακατεύετε και  την σοκολάτα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και απλώστε ομοιόμορφα. Ψήστε 13 έως 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε με μια μπάλα παγωτού βανίλιας και σιρόπι καραμέλας και σοκολάτας. 

Είναι τέλειο !!!