Υλικά

1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 πρέζα αλάτι
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια και λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Μάνα ΓΟΧ)

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπωλ-ταπερ, ρίχνω όλα τα υλικά.
Χτυπάω τα υλικά με τον αυγοδάρτη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Λαδώνω και αλευρώνω μια φόρμα για κέικ.
Ρίχνω το μείγμα στη φόρμα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 50 λεπτά.
Αφήνω το κέικ να κρυώσει πριν το σερβίρω.

Η Συνταγή είναι της κας Λένα Αντωνίου