Συστατικά
2 κουταλιές της σούπας κακάο
2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
1 φλιτζάνι γιαούρτι
6 κουταλιές καστανή ζάχαρη 
1/2 κσ ρούμι ή λικέρ καφέ 
2 κγ εκχύλισμα βανίλιας
2 κούπες κρέμα γάλακτος ή 4 ½ φλιτζάνι κρέμα σαντιγί
1 φλιτζάνι τυρί Mascarpone (ή τυρί κρέμας)
300 g  μπισκότα σοκολάτας
1/4 φλιτζάνι ζεστό γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού καφέ εσπρέσο
1 κσ ρούμι ή λικέρ καφέ (προαιρετικά)

Οδηγίες
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το κακάο, τον στιγμιαίο καφέ, το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το ρούμι και τη βανίλια. Σκοπός αυτού είναι να κάνουμε τους κόκκους να διαλυθούν.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε μαρέγκα. Προσθέστε το τυρί Mascarpone και το μείγμα γιαουρτιού. Αναμίξετε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρυθμίστε τη γλυκύτητα στη γεύση προσθέτοντας περισσότερη ζάχαρη ή μερικές σταγόνες stevia.
Σε ένα πιάτο, χτυπήστε 1 κουταλάκι καφέ εσπρέσο και 1/4 φλιτζάνι ζεστό γάλα. Βουτύστε κάθε μπισκότο σοκολάτας σε αυτό το μίγμα για λίγα δευτερόλεπτα πριν τα στρώσετε σε ένα ταψί.
Ριξτε με ένα κουτάλι το 1/3 από την γέμιση πάνω από τα μπισκότα. Επαναλάβετε με δύο ακόμη στρώματα μπισκότων και γέμιση. Σκεπάστε το και βάλτε το για τουλάχιστον 3 ώρες.
Πριν από το σερβίρισμα, ρίξτε σκόνη κακάου και διακοσμήστε με μπούκλες σοκολάτας (προαιρετικά).

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ