Συστατικά
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σκόρδου
2 φλιτζάνια τριμμένο τσένταρ
1 φλιτζανι τριμμένη mozarrela
1 φλιτζάνι τριμμένη Gouda
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 κουταλάκια αλάτι
1 ζυμάρι από φύλλα συσκευασίας για πίτες
2 αυγα
σουσάμι για γαρνίρισμα

 Κατευθύνσεις
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ξεπαγώστε πλήρως τη ζύμη του φύλου.
2. Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και προσθέστε τα τυριά. Μαγειρέψτε για 3 λεπτά. Βάλτε τα σε ένα μπολ.
3. Προσθέστε τη σκόνη κρεμμυδιού, σκόνη σκόρδου, μοσχοκάρυδο, πιπέρι, θυμάρι, ρίγανη, αλάτι, αυγά και γιαούρτι. Ανακατέψτε τα πάντα.
4. Κόψτε τη ζύμη σε μεγάλες λωρίδες πλάτους περίπου 7-8 cm.
5. Τοποθετήστε μια λωρίδα φύλλου κάθε φορά στην επιφάνεια εργασίας σας με ένα από τα στενά άκρα κοντά σε σας. Τοποθετήστε μια κουταλιά της σούπας στην άκρη του φύλλου που είναι πιο κοντά σας. Διπλώστε την κάτω δεξιά γωνία πάνω από την γέμιση στην αριστερή άκρη για να σχηματίσετε ένα τρίγωνο.
6. Αναδιπλώστε το τρίγωνο επάνω, φέρνοντας το σημείο προς τα κάτω προς τα αριστερά. Γυρίστε την κάτω αριστερή γωνία προς τα πάνω για να αγγίξετε τη δεξιά άκρη – όπως την αναδίπλωση μιας σημαίας. Συνεχίστε να γυρίζετε το τρίγωνο με αυτόν τον τρόπο μέχρι να φτάσετε στο τέλος του φύλλου.
7. Τοποθετήστε το καζεροπιτάκια σε ένα μεγάλο ταψί με στρωμένο με λαδόκολα και βουρτσίστε την επιφάνεια της πίτας με λίγο γάλα και ένα χτυπημένο αυγό και πασπαλίστε με σουσάμι.
8. Ψήστε για 40 λεπτά, μέχρι να χρυσήσουν και να είναι τραγανά.

Credit to GreeksCookBetter