Υλικά

1,500 λίτρο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
6 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ
ξύσμα από 1πορτοκάλι
κανέλα για την διακόσμηση.

Εκτέλεση

Από το χυμό κρατάμε στο πλάι
1 1/2 ποτήρι.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον υπόλοιπο χυμό πάνω στη φωτιά.
Ρίχνουμε στο χυμό που κρατήσαμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις ζεσταθεί καλά ο χυμός στην κατσαρόλα ρίχνουμε και τον χυμό που έχουμε κρατήσει στο πλάι.
Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τη μοιράζουμε σε μπολάκια.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα και διακοσμούμε με φλύδες πορτοκαλιού.

Η Συνταγή είναι της κας τσιουκανη ελενη Σάκης