Tρουφάτο,μυρμηγκάτο !!!

Υλικά:

6 αυγά
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη
1 1/2 κούπα του τσαγιού αλεύρι
2 μπέικιν
2 βανίλιες
125 γρ. μαργαρίνη( σε θερμοκρασία δωματίου)
1/2 κούπα τρούφα
Σιρόπι:
3 κούπες του τσαγιού ζάχαρη
3 κούπες του τσαγιού νερό
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
Βράζω 3-4 λεπτά από το σημείο βρασμού.

Γλάσσο:
7 κ.σ. ζάχαρη
125 γρ.μαργαρίνη
4 κ.σ.κακάο
2 κ.σ.κορν φλάουρ
1 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι γάλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.Προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 28 εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 30-40 λεπτά .
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για το γλάσσο εκτός της μαργαρίνης.
Όταν πήξει κατεβάζουμε από τη φωτιά και τότε ρίχνουμε τη μαργαρίνη.
Αφού έχουμε σιροπιάσει το γλυκό μας στρώνουμε το γλάσσο.
(Έγω έριξα επάνω τρούφα και λίγο ινδοκάρυδο)

Καλή επιτυχία!!!😍😍😍

Η Συνταγή είνα της ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΤηγανίτες με κολοκυθοανθούς….το ορεκτικό του καλοκαιριού
Επόμενο άρθροΜοσχαράκι με πατάτες σε σάλτσα σόγιας