Αυτή η συνταγή για μοσχαράκι με φασολάκια σκέτο γλύκισμα ιδανική για ένα χορταστικό και γευστικό φαγητό. Είναι εύκολη στην εκτέλεση και χρειάζεται μόνο λίγα υλικά.

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι χτένι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
500 γραμμάρια φασολάκια
3 ντομάτες τριμμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Ζωμός από το βράσιμο του μοσχαριού

Εκτέλεση:

Βράστε το μοσχάρι σε νερό μέχρι να μισοβράσει. Στραγγίξτε το και κρατήστε το ζωμό.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Σβήστε με το λευκό κρασί και αφήστε το αλκοόλ να εξατμιστεί.
Προσθέστε τα φασολάκια, τις ντομάτες, τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίξτε το ζωμό από το βράσιμο του μοσχαριού και ανακατέψτε καλά.
Σιγοβράστε το φαγητό για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρετε το μοσχαράκι με φασολάκια ζεστό

Η Συνταγή είναι της κας Σούλα Λεβέντη