Υλικά:

1 κουτί καραμελωμενο γαλα
500-600 γραμμάρια μπισκότα (π.χ. πτι μπερ)
100 γραμμάρια βούτυρο (μαλακωμένο)
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό ή κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα (κουβερτούρα ή τριμμένη)
Τριμμένα καρύδια
παπαρονοσπορο

Εκτέλεση:

Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Κρέμα: Χτυπήστε στο μίξερ το καραμελωμενο γαλα, το βούτυρο και τη κρεμα γάλακτος μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέστε το μείγμα του βουτύρου στα μπισκότα και ανακατέψτε καλά μέχρι όλα τα κομμάτια να καλυφθούν.
Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ και σχηματίστε έναν σωρό που να μοιάζει με μυρμηγκοφωλιά.
Πασπαλίστε την κορυφή με τριμμένη σοκολάτα καρύδια τριμμενα και παπαρονοσπορο
Βάλτε το επιδόρπιο στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά για να σφίξει.
Σερβίρισμα: Κόψτε σε μερίδες και σερβίρετε.

Συμβουλές:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος μπισκότων προτιμάτε.
Για μια πιο πλούσια γεύση, προσθέστε λίγο βότκα ή κονιάκ στο μείγμα του βουτύρου.
Για μια πιο γιορτινή εμφάνιση, διακοσμήστε το επιδόρπιο με φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

ΠΗΓΗ