Υλικά
230 ml χυμό πορτοκαλιού
100 ml ηλιέλαιο
5 κ.σ μέλι
1 κ.σ κανέλα
1 /2 κ.γ γαρύφαλλο ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ μπέικιν
300 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. καρύδια (τριμμένα)
Εκτέλεση
Σ ένα μπωλ βάζουμε τον χυμό ,το ηλιέλαιο και προσθέτουμε το μέλι,την κανέλλα ,το γαρύφαλλο,το μπέικιν,το ξύσμα,το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Προσθέτουμε τα καρύδια στα οποία έχουμε ρίξει λίγο αλεύρι ώστε να μην πάνε στον πάτο και ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 35-40 λεπτά, μέχρι το μαχαίρι που θα κάνουμε την δοκιμή να βγαίνει καθαρό.
Αν δεν έχουμε φόρμα σιλικόνης βάζουμε σε φόρμα κέικ αφού πρώτα την βουτυρώσουμε και αλευρώσουμε.
Γαρνίρουμε με λίγα τριμμένα καρύδια και νιφάδες σοκολάτας!
Καλή σας απόλαυση!!!!
Η εκτέλεση είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη