Συστατικά:

300 γραμμάρια τριμμένο τυρί εμενταλ ή τσενταρ
250 ml γάλα
2 αυγα
150 γρ φέτα τριμμένη
6 τορτίγιες σιταριού
1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με ένα αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε το γάλα ενώ χτυπάμε ακόμη , προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, την φέτα και το τριμμένο κίτρινο τυρί και ανακατεύουμε.


Σε μία φόρμα 18 εκ την στρώνουμε με χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε την πρώτη τορτίγια και γέμιση εν αλλαξ και τελειώνουμε με γέμιση απο πάνω.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά
Μπορούμε να το βάλουμε 5-10 λεπτά στο γκριλ να πάρει χρώμα από πάνω


Βγάζουμε από το φουρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβιρουμε

Καλή Επιτυχία

Subscribe to recipe’s youtube channel here

 

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες με πατάτες στο φούρνο
Επόμενο άρθροΤραγανή Κιμαδόπιτα της Ανατολής…για γιορτινό τραπέζι