Πανακότα με μασκαρπόνε!

Διαφήμιση

Υλικά

250 γρ μασκαρπόνε
1/2 φλιτζάνι / 125 ml. / γάλα
/ Χρησιμοποιώ γάλα αμυγδάλου, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλό γάλα /
1 κουτ βανίλια
30 γρ γλυκαντικό ή ζάχαρη
/ γλυκαίνουμε στη γεύση /
10 γρ ζελατίνη
30 ml. κρύο νερό

Εκτέλεση

1. Διαλύουμε τη ζελατίνη στο νερό και την αφήνουμε να φουσκώσει.
2. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα.
3. Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Το μείγμα δεν πρέπει να βράσει.
Μόλις δείτε μικρές φυσαλίδες στο πλάι, σταματήστε.
4. Ρίχνουμε τη φουσκωμένη ζελατίνη κατευθείαν στο ζεστό μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
5. Μοιράζουμε σε μικρά μπολ.
6. Βάλτε το στο ψυγείο να σφίξει. Χρειάζονται περίπου 2-3 ​​ώρες, ανάλογα με τη ζελατίνη.
7. Γαρνίρετε με φρούτα της αρεσκείας σας!

Απολαμβάνω!

Διαφήμιση

Διαφήμιση