Συστατικά:

700-800 γρ χοιρινό κρέας (κατά προτίμηση ψαρονεφρι)
πιπέρι
αλάτι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
3,4 αγγουράκια τουρσί
2 κρεμμύδια
μερικά μανιτάρια

Εκτέλεση:

Κόψτε το κρέας σε λεπτές μπριζόλες τις οποία χτυπάμε ελαφρά και στη συνέχεια τις αλατοπιπερώνουμε.
Κόβετε σε κύβους τα αγγουρακια, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια,προσθέτουμε τα αγγούρια.Αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά.
Αδειάζετε τη γέμιση πάνω από κάθε μπριζόλα, τυλίγετε σε ρολό και δένετε με σπάγκο.
Όταν είναι έτοιμες, τις τοποθετείτε σε ένα λαδωμένο ταψί(αν έχει μείνει λίγη γέμιση, την απλώνετε με τις ρολάδες)..ρίχνετε λίγο νερό.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο, και όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο,ραντίζουμε με λίγο λευκό κρασί
και ψήνουμε λίγο ακόμα.