Υλικά

Για 2-3 άτομα…
500 γρ. βρασμένοι γίγαντες
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε μπαστούνια
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μπαστούνια
1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε φέτες
250 γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κολοκυθακι κομμένο σε φέτες
1 μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
Πάπρικα
Κουρκουμά
Αλατι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτος από τους γιγαντες, τα ριχνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 30 λεπτά στον αέρα….
10 λεπτά πριν τα βγάλουμε προσθέτουμε και τους γίγαντες…

Για την βινεγκρέτ…
Ελαιόλαδο
Κρεμα Μπαλσαμικου ή χυμό λεμόνι
Χυμό από μισο πορτοκάλι
1 κ.γ. μουστάρδα
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και όταν είναι έτοιμη η σαλάτα μας την περιχύνουμε, ανακατεύουμε και σερβίρουμε…

ΠΗΓΗ: Οι Γεύσεις της Ελένης

 

Προηγούμενο άρθροΠουτίγκα Σοκολάτας με μπανάνα…
Επόμενο άρθροΣοκολάτα με πορτοκάλι