Κολοκυθάκια και καρότο
Συστατικά
1 κουταλιά σούπας βούτυρο, ή ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού)
2 καρότα, τριμμένα(περίπου 1 1/2 φλιτζάνια)
1 κολοκυθάκι, τριμμένα (περίπου 2 φλιτζάνια)
Αλάτι και πιπέρι 

Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνετε το βούτυρο ή το ελαιόλαδο. Προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε μέχρι να αρωματίσετε, περίπου 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέστε τα τεμαχισμένα καρότα και σοτάρετε για περίπου 2 λεπτά.
Προσθέστε τα τεμαχισμένα κολοκυθάκια και σοτάρετε για επιπλέον 2 με 3 λεπτά ή μέχρι την επιθυμητή τρυφερότητα.
Αλατοπιπερώνετε με αλάτι και πιπέρι.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Lime…Πιο δροσερή δεν θα βρείτε
Επόμενο άρθροΡόλο από κολοκυθάκια με κρέμα τυρί – Σκέτη τρέλα