Σαλάτα Chakala

Συστατικά:

3 μεγάλα καρότα, τριμμένα
1 κονσερβα μαγειρεμένα φασόλια
Μισή πράσινο πιπεριά
Μισή κόκκινη πιπεριά
Μισή κίτρινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
45 ml μαγειρικό λάδι
Μισό κουταλάκι του γλυκού σκόρδο (προαιρετικά)
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κάρυ
1/2 κγ κουρκουμα
2 κουταλιές της σούπας πάπρικα
Μισό φλιτζάνι κόκκινο λάχανο
1 κουταλάκι μουστάρδα ολικής αλέσεως
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά σάλτσα τσίλι
Πρέζα αλάτι

Μέθοδος:

Μαγειρέψτε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές στο λάδι για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, κουρκουμα, την πάπρικα και το αλάτι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Προσθέστε καρότα και μουστάρδα ολικής αλέσεως

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε φασόλια, γλυκό τσίλι και ωμό λάχανο, ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά όλες οι γεύσεις.

Καλή Συνέχεια