Υλικά

500-550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 ml λευκό κρασί
300 γρ. σπορέλαιο
70 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες

Για τη γέμιση
Καρύδια, ψιλοκομμένα
3 κ.σ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας
1 πορτοκάλι, ξύσμα και χυμός
50 γρ. λουκούμια, ψιλοκομμένα
Κανέλα

Για το γαρνίρισμα
Ανθόνερο
Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Κάνουμε ένα μαλακό ζυμάρι,αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί στο ψυγείο.Φτιαχνουμε την γέμιση με καρύδια,3κ.σ.μαρμελαδα,πορτοκάλι,50 γρ.λουκουμια ψιλοκομμένα,κανέλλα .Κάνουμε σαν πιτακια με την γέμιση,κλείνουμε,ψήνουμε 30-35’στον αέρα στους 180βαθμους.Οταν βγουν ραντίζουμε με ανθόνερο και αχνίζουμε όταν λίγο κρυώσουν.

Η Συνταγή είναι της κας Polytimi Milingou