Είναι απλώς μια έκρηξη γεύσης! Ειδικά με αυτό το υπέροχο dressing!
✅Υλικά:
6 πατάτες
3 κομμάτια μπέικον
120 g τυρί κιτιρινο που λιωνει
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. μαγιονέζα
30 g βούτυρο
άνηθο.
✅Μαγειρεύουμε:
Για να προετοιμάσετε το πιάτο, πρέπει να επιλέξετε πατατες μεσαίου μεγέθους και χωρίς ελαττώματα, αφού
μαγειρεύονται με την φλουδα. Τις πλένουμε καλά, τις στεγνώνουμε και τα αλείφουμε με λάδι.
Τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε στους 160-180 βαθμούς για 40 λεπτά (μέχρι να γίνουν).
Σε αυτό το διάστημα φτιάξτε το ντρέσινγκ. Ψιλοκόψτε το σκόρδο, τον άνηθο και τη μαγιονέζα.
Λιώνουμε λίγο το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει. Τρίβουμε το τυρί σε ψιλό τρίφτη. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Κόβουμε το μπέικον σε κύβους και τηγανίζουμε. Προσθέστε στο dressing και ανακατέψτε.
Στην τελική πατάτα πρέπει να γίνει μια κοπή σε σχήμα σταυρού.
Τοποθετήστε το dressing σε αυτό χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού.
Το βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Το πιάτο είναι έτοιμο.
Απολαύστε το γεύμα σας!❤️