Κάθε ψάρι είναι νόστιμο σε αυτό το κουρκούτι 😋😋😋
Υλικά:
700 γρ φιλέτο ψαριού,
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
2 κουταλιές της σούπας κοτν φλαουερ,
200 ml γάλα,
2 ασπράδια αυγών,
αλάτι και πιπέρι για γεύση,
λάδι για τηγάνισμα.
Προετοιμασία:
1. Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι.
2. Διαλύουμε το αλεύρι και το κορν φλαουερ στο γάλα, προσθέτουμε πιπέρι και το χτυπημένο ασπράδι.
Ανακατεύουμε καλά.
3. Κόβουμε το φιλέτο ψαριού, αλατοπιπερώνουμε. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού για να το κάνετε ακόμα πιο νόστιμο.
4. Βουτάμε τα ψάρια σε κουρκούτι και στη συνέχεια τηγανίζουμε αμέσως στο λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Απολαύστε το γεύμα σας ❤️