✅Υλικά:

Φιλέτο κοτόπουλου – 700 g
Αλάτι – για γεύση
Πιπέρι – για γεύση
Αυγά – 2 τεμ.
Σάλτσα σόγιας – 2 κουταλιές της σούπας.
Κορν φλαουρ – 1 κουταλιά της σούπας.
Νερό – 2 κουταλιές της σούπας
Σκόρδο – 2 σκελίδες (ή για γεύση)
μιχ μπαχαρικων – για γεύση

✅Μαγειρεύουμε:

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε μικρά επίπεδα κομμάτια.
Χτυπάμε ελαφρά κάθε κομμάτι με μεμβράνη μέχρι να αποκτήσουν το ίδιο πάχος (περίπου 1 εκ.).
Μεταφέρετε τις φετες σε ένα μπολ.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ψιλοκομμένο σκόρδο και το μιχ μπαχαρικών. Ανακατευουμε.
Προσθέστε σάλτσα σόγιας και αφήστε να μαριναριστεί για 15-20 λεπτά για μια πλούσια γεύση.

Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε τα αυγά.
Προσθέστε νερό, κορν φαλουερ και ανακατέψτε καλά για να αποφύγετε τους σβόλους. Αυτό θα κάνει το κουρκούτι πιο λεπτό.
Εάν χρειαστεί, μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα αλάτι (έχετε υπόψη ότι η σάλτσα σόγιας είναι ήδη αλμυρή).
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με φυτικό λάδι σε μέτρια φωτιά.
Βουτάμε κάθε κομμάτι φιλέτο στη ζύμη.
Τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν (περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά).
Τοποθετήστε τις έτοιμες μπριζόλες σε απορροφητικό χαρτί για να αφαιρέσετε το περιττό λάδι.
Σερβίρετε ζεστό με οποιοδήποτε συνοδευτικό (λαχανικά, πουρέ πατάτας ή ρύζι).

Καλή όρεξη! ❤️