Η Συνταγή είναι της κας Μαρία Κάζδαγλη

Υλικά 👇

1 πακέτο μπισκότα 200 γρ της αρεσκείας σας
150 γρ βιτάμ
1 φακελάκι ζαχαροπλαστικής με γεύση cheese cake χτύπημα με 500 γρ γάλα
1 φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα 🍓
Ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον
Ταψί 24-26αρι
Μπαίνει ψυγείο και σε μια ώρα σερβίρουμε!!!!

Εκτέλεση

Παίρνετε τα μπισκότα της αρεσκείας σας (εγώ χρησιμοποίησα μία συσκευασία 200 γρ.).
Θρυμματίζετε τα μπισκότα πολύ καλά στο multi ή στο χέρι.
Λιώνετε το βιτάμ (150 γρ.) σε ένα κατσαρολάκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ρίχνετε το λιωμένο βιτάμ στα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να μοιάζει με βρεγμένη άμμο.
Αν δείτε ότι είναι πολύ στεγνό, προσθέστε λίγο ακόμα λιωμένο βιτάμ.
Στρώνετε το μείγμα μπισκότου σε ένα ταψί 24-26 εκατοστών, πιέζοντας το καλά με ένα κουτάλι ή ένα ποτήρι για να δημιουργήσετε μια
ομοιόμορφη βάση.

Σε ένα μπολ, αδειάζετε το φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση cheesecake.
Προσθέτετε το γάλα (500 γρ.) και χτυπάτε με ένα μίξερ χειρός ή στο μίξερ πάγκου μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα.
Απλώνετε την κρέμα cheesecake ομοιόμορφα πάνω από τη βάση μπισκότου στο ταψί.
Ρίχνετε από πάνω τη μαρμελάδα φράουλα (ή άλλη της αρεσκείας σας). Μπορείτε να την απλώσετε απαλά με ένα κουτάλι.
Βάζετε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, για να παγώσει καλά και να σφίξει η κρέμα.
Μετά από μία ώρα (ή περισσότερο), το cheesecake είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Συμβουλές
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μπισκότα σας αρέσουν για τη βάση.
Αν δεν έχετε μαρμελάδα φράουλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού ή φρέσκα φρούτα.
Αν θέλετε πιο έντονη γεύση cheesecake, μπορείτε να προσθέσετε λίγο τυρί κρέμα στην κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Καλή απόλαυση!