Υλικά:

Χοιρινό κρέας (φαλτσέτα και ψαρονέφρι): 7 κομμάτια
Πατάτες: 2 κιλά

Για τη μαρινάδα:

1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας σος ρόδι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 ποτήρι λάδι ηλιέλαιο
1 λεμόνι (χυμός)
5 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
1 φύλλο δάφνης

Για τις πατάτες:

1 ποτήρι νερό
Λάδι για το ψήσιμο
Αλάτι και πιπέρι για καρύκευση

Εκτέλεση:

Την φαλτσέτα την έβαλα μέσα σε ένα μπολ μεγάλο ρίχνουμε μέσα το πιπέρι μαύρο, πιπέρι κόκκινο με ρίγανη
αλάτι, ΣΟΣ ρόδι,μουστάρδα, ηλιέλαιο, λεμόνι το χυμό του, σκόρδο ψιλοκομμένες και φύλλο δάφνης!

Για τις πατάτες
2 κιλά καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα! Και 1 ποτήρι του νερού με νερό!
Την φαλτσέτα και ψαρονέφρι τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες για μαριναρισμα!
Σήμερα τα έβαλα μέσα στο ταψί έβαλα μέσα και τις πατάτες το νερό τό λάδι και από πάνω λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο για δύο ώρες! Μετά σε δύο ώρες το βγάζουμε και γυρίζουμε το κρέας και το ψήνουμε μόνο με την λαδόκολλα άλλη μια ώρα και έγινε λουκούμι! Με 200 βαθμούς!

Η Συνταγή είναι της κας Aferdita Vladi