Ζυμαράκια με μέλι

Υλικά

3-4-5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη. (ανάλογα ποσο γλυκό το θέλετε)
2 ολόκληρα αυγά,
1 πρέζα αλάτι
Ξύσμα 1 πορτοκάλι και λεμόνι και τον χυμό πορτοκαλιού,
2-3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι,
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ,
2-3 κουταλιές της σούπας λάδι
αλεύρι
Κανέλα

Εκτέλεση

Η ζύμη φτιάχνεται με το μάτι, χωρίς να ζυγίζεται ούτε το αλεύρι ούτε η ζάχαρη και καθώς στο τέλος ρίχνεται μέλι αρκούν και 3 και 4 και 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη στη ζύμη.
Χρησιμοποίησα αυγά, αλάτι, ξύσμα πορτοκάλι και λεμόνι, χυμό πορτοκαλιού, γιαούρτι, μπέικιν πάουντερ ένα φακελάκι, 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι και αλεύρι. Το άφησα στο ψυγείο για 20 λεπτά, μετά έκανα τη ζύμη σαν ρολό και έκοψα τα μικρά κομμάτια και τα τηγάνισα στο λάδι. Όταν ήταν όλα έτοιμα, έβαλα μέλι και κανέλα.
Λέω ότι τους άρεσε το επιδόρπιο αυτό!

Καλή Απόλαυση